Lokala vinnare

Stadsmagasinet och LED-skärmar. KrePart har i Oskarshamn två mycket starka varumärken som gör sig påminda för Oskarshamnare och besökare så gott som varje dag.

Exklusivt magasin

Stadsmagasinet är en exklusiv tidning som distribueras i Oskarshamns kommun tio gånger per år. Magasinet bygger på content marketing, det vill säga innehållet sätts alltid i främsta rummet.

I tidningen läser du om intressanta personer, framgångsrika företag och händelser på nöjesfronten. Bland kunderna märks bland annat ICA Maxi, Skobes, Jeansbolaget, Elon, Be-Ge Personbilar, Coop, Etec, Nova och Länsförsäkringar.

Till Stadsmagasinets hemsida.

Populärt LED-nätverk

2 600 visningar per dygn, 80 000 visningar per månad och närmare 1 miljon visningar per år. KreParts LED-nätverk är på många sätt imponerande. Skärmar finns placerade i Folkets park och Gallerian samt på Maxi och Flanaden. Det senaste tillskottet är en 24 kvadratmeter stor LED-skärm i centrum. 

Reklam och information via LED-skärmarna är mycket populärt. LED är helt enkelt ett slagkraftigt instrument i jakten på ökad försäljning.

Tillsammans utgör Stadsmagasinet och LED-skärmarna en oslagbar kombination.

Läs mer om LED-skärmar

Nyfiken och vill annonsera

Vill du veta mer om Stadsmagasinet och LED-skärmarna i Oskarshamn är det en bra idé att ta kontakt med Alexander Carlsson på telefon 070-175 70 00 eller mejla på alexander@krepart.se