LED-reklam ger försäljningslyft

2 600 visningar per dygn, 80 000 visningar per månad och närmare 1 miljon visningar per år. Stadsmagasinet/KrePart Oskarshamns LED-skärmsnätverk i Oskarshamn är ett slagkraftigt sätt att nå ut med ditt budskap till marknaden och därmed öka din försäljning.

Mer och mer populärt

Reklambudskap via LED-spotar blir allt mer populära, något som understryks av att bokningarna på Stadsmagasinets framgångsrika LED-skärmar i Folkets park, Flanaden, Gallerian och ICA Maxi ständigt ökar.

Stor efterfrågan

För att tillmötesgå den stora efterfrågan har Stadsmagasinet introducerat ytterligare en LED-skärm på Coops fasad mot Hantverksgatan och nya parkeringen framför Coop.

Hyr egen LED-skärm

Byggprojekt, marknadsaktiviteter eller event. Nu kan du stärka marknadsföringen genom att hyra en egen LED-skärm för kortare eller längre tid. Ring för offert.

Stor nytta i olika sammanhang

Fritidskontoret marknadsförde under en period Arenaombyggnaden på en hyrd skärm. Och Hansa Bygg och Byggebo marknadsförde byggnationen av Gripen 20 med hjälp av en stor LED-skärm. KrePart Oskarshamn har också helhetsansvaret för LED-skärmarna vid den stora musikfestivalen Latitud 57.

Vill du veta mer om LED-skärmar och LED-reklam. Ring 076-175 70 00 eller mejla alexander@krepart.se

Ladda ner broschyren om KreParts LED-nätverk