Smidig produktion

Ont om tid och svårt att hinna med marknadsföringen? Låt inte det hindra dig från att få producera en egen tidning som stärker personalen och är affärsdrivande. Efter ett första idémöte på någon timme utarbetar KrePart ett upplägg vad gäller innehåll och omfattning.

Smidigt för kunden

Om du bestämmer dig för att få tidningen eller broschyren annonsfinansierad sammanställer din ekonomiavdelning tillsammans med KreParts projektledare en lista på leverantörer och samarbetspartners. KrePart producerar sedan ett introduktionsbrev, som sedan skickas ut. Några dagar senare inleder en mediakommunikatör annonsförsäljningen.

Trevligt besök

Produktionen av tidningen påbörjas genom att aktuella personer intervjuas. Under en dag besöker ett team från KrePart företaget för fotograferingar och kompletteringsintervjuer.

Attraktiv form

Materialet lämnas sedan till erfarna formgivare som ser till att tidningen får en attraktiv form. Några veckor senare lämnas tidningen till tryckeriet. Och fem till sju arbetsdagar senare ligger tidningen i målgruppens brevlådor. Utan att du har fått ödsla speciellt mycket energi på produktionen.

Vill du veta mer? Boka en tid.